Ett personligt byggföretag som tar ditt projekt hela vägen

Välkommen till Edvardsson Byggresurs AB

”Hos oss är våra medarbetare i fokus, nöjda medarbetare ger nöjda kunder”
Lukas Bramstedt, VD

Vi vill gladeligen meddela att vi sedan hösten 2022 är ISO certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Edvardsson Byggresurs AB drivs som ett eget bolag sedan 2015. Det startade utifrån ett stort behov på marknaden och står idag på egna ben. Bolaget ingår i företagsgruppen Edvardssonbolagen.

Kvalificerade hantverkare med hög kompetens till byggbranschen, en affärsmodell som har en stor och växande efterfrågan.

Genom att satsa på kvalité och erbjuda stabila och trygga anställningsvillkor till våra anställda är verksamheten unik. Vi anpassar oss till kundernas gällande avtal helt enligt byggnads direktiv.

Våra medarbetare är väl insatta i våra leveransprocesser och vet vilken standard vi på Edvardssons Byggresurs AB levererar våra kunder, varje gång.

Våra medarbetare utbildas kontinuerligt med behörigheter för mobila arbetsplattformar, säkra lyft, brandfarliga arbeten etc. Vi tillgodoser alla dina behov i ett projekt, allt från att hyra en enskild snickare till ett komplett arbetslag inklusive arbetsledning.

För oss är det inte bara spännande projekt och nya byggarbetsplatser. När vi är på plats innebär det att du får några utav byggbranschens bästa människor med hög kompetens och erfarenhet.

Ett personligt byggföretag

Exempel på kunder som anlitar Edvardsson Byggresurs AB

SkanskaPEABVeidekkeSerneke

Edvardsson Byggresurs AB har medlemskap i Byggföretagen (BF) vilket innebär att både medarbetare och kunder kan känna sig trygga i sitt val av oss.