Vi tar ditt projekt i hamn

  • Edvardsson Bygg AB

Varmt välkommen till Edvardsson Bygg AB

”Vår ambition är att leverera över kundens förväntningar. Tack vara våra kunniga medarbetare lämnar vi projekt av hög kvalite och i tid.”
– Håkan Skålberg, VD

Vi vill gladeligen meddela att vi sedan hösten 2022 är ISO certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Edvardsson Bygg startades 2006 och har idag ca: 30 erfarna och kompetenta snickare med 22 fullutrustade servicebilar som rullar runt i stan för att tillgodose kundernas alla tänkbara behov.

Med branschens bästa medarbetare kan vi lova dig att vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med just ditt projekt.

Edvardsson Bygg är ett brett företag som har lång erfarenhet och gedigna kunskaper inom byggnation samt en rad olika projekt i ryggen. Vi är ett byggföretag som tar ditt projekt hela vägen – från ritbord till utförande och färdigställande.

Vi utför ny- och ombyggnationer för såväl privatpersoner bostadsrättsföreningar och företag. Oavsett om det handlar om fasad, nytt golv, renovering av kök eller badrum, finsnickeri eller rådgivning, så finns vi här för dig.

Edvardsson Bygg ingår i Edvardsson total och levererar hög standard på utförda arbeten och projekt, något som är en självklarhet för oss. Vi har avtal med Svenska Byggnadsarbetareförbundet och vi är medlemmar i Byggföretagen samt Göteborgs Byggmästareförening.