Varmt välkommen till Edvardsson Måleri AB

”Våra kompetenser är de viktigaste av våra framgångsfaktorer, och vi säkrar dem genom ständig utveckling av vår personal och våra metoder.”
Leif Lindqvist

Edvardssons Måleri AB är etablerat i Göteborgsregionen och har anor från 1920.

Vi sysselsätter idag 35 st målare som alla har hög kompetens och erfarenhet inom måleri. Våra medarbetare utför och levererar hög standard på utförda arbeten och projekt, något som är en självklarhet för oss.

Vi strävar efter att vara kundens självklara förstahandsval av entreprenör. Vår ambition är att skapa förtroende och uppfylla kundens krav och förväntningar. Vårt mål är att leverera marknadens bästa kvalitet på tjänster och produkter.

Vi utför ny- och ombyggnationer för såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar som företag. Oavsett om det handlar om fasad, tapetsering eller andra måleriarbeten så finns vi här för dig.

Edvardssons Måleri är certifierade inom ISO-standard 14001:2015 & 9001:2015

Med våra insatser bidrar vi till en långsiktig hållbar utveckling genom att erbjuda produkter och tjänster med låg miljöpåverkan och bra hållbarhet.

Edvardssons Måleri ingår i Edvardsson total.

Auktoriserad MVKISO 9001 14001Måleriföretagen

I Kungsbacka är vi etablerade sedan 2008 och lagom till 10-års jubileet 2018 står Edvardsson Måleri i Kungsbacka AB på egna ben!