Din personliga totalentreprenör

  • Totalkoncept

Totalkoncept

”Vi på Edvardsson jobbar utifrån ledorden kvalitet, kunskap och känsla – och det är också vad vi vill lämna efter oss. Nöjda kunder som anlitar oss igen är den bästa utmärkelse en hantverkare kan få.”

– Ragne Edvardsson

Vi består av sex hantverksföretag med basen i Göteborg och arbetar inom bygg, måleri, el samt riv och sanering. Vi utför jobb åt dig som BRF, företag eller privatperson.

BRF
Genom åren har vi utfört flera totalentreprenader åt stora som små bostadsrättsföreningar i regionen. Under en totalentreprenad tar vi helhetsansvar för projektet från början till slut. Det innebär att vi även ansvarar för att ta in underentreprenörer vid behov.

Med lång erfarenhet i ryggen vet vi vikten av att löpande ta hand om och se över  fastigheter. I samband med renovering tar vi fram en gemensam underhållsplan för att minimera risken för akuta reparationer och i ett tidigt skede hinna upptäcka skador.

Företag
Som din samarbetspartner bidrar vi med hög kompetens och hjälper dig att leverera och slutföra uppdrag med hög kvalitet. Idag utför vi totalentreprenader och jobbar som underentreprenör till flera stora företag i Göteborg.

Privatperson
Vi hjälper dig oavsett om du ska renovera ditt badrum, byta fönster eller måla fasaden. Vi utför allt inom ny- och tillbyggnation samt renovering av lägenhet och villabostad.

Under projektets gång är det viktigt för oss att du känner dig trygg och uppdaterad om hur arbetet går. Vi håller därför en kontinuerlig och öppen dialog från början till slut.